Een donkere tijd met een kleurentintje!

Onze kleuterleidsters hadden het ‘pimpen van de speelplaats’ al heel lang op hun to-do lijstje staan.
Hiervoor moest het mooi weer zijn, mochten er geen kinderen zijn, … kortom een goed moment vinden hiervoor was niet evident.

In deze donkere en moeilijke tijden wordt van leerkrachten verwacht om te blijven werken.
Onze juffen van het kleuter vonden dit dan ook het ideale moment om het bovenstaande to-do’tje te schrappen van hun lijstje.

Met z’n allen gingen ze aan het werk!
Eerst de speelplaats volledig afspuiten, vegen, … en dan aan de slag met verf en borstel.
M├ęt de nodige voorzorgen, mondmaskertje en de nodige afstand.

Zo kreeg de windroos een mooie, vrolijke kleur, werd er een geweldig hinkelpad geschilderd.
De banken waar de jongste kleutertjes per klas verzamelen, werden vervangen door de kleur van de klas (deze vinden jullie terug aan de boekentassen van de kinderen).

Kortom, de gezellige aperitief achter hebben onze kleuterjuffen dubbel en dik verdiend!
We mogen blij zijn met zo’n fantastisch kleuterteam!

Hierbij vinden jullie enkele foto’s!
Helaas kunnen we hierbij niet alle foto’s zetten, maar check zeker ons tabblad (foto’s)!!
Kleurige, in donkere tijden, groetjes!
Het Crombeenteam!