Nieuwe scholengemeenschap!

Om de brief in jouw eigen taal te lezen, druk op de vertaalknop rechts.

Beste ouders Beste leerling

Ik breng u graag op de hoogte van het heuglijke nieuws dat 1 december 2020 voor onze school een historische dag is. Vandaag draagt het huidige schoolbestuur al haar bevoegdheden over op het nieuwe bestuur Scholengroep Katholiek Onderwijs Gent, kortweg SKOG.

In 2019 zetten zes Gentse schoolbesturen hun handtekening onder de intentie om samen in een nieuw bestuur te stappen om zo hun scholen en internaten een zekere en mooie toekomst te bieden. Uit deze intentie ontstond SKOG, een vernieuwend en ambitieus project waarin 23 scholen en internaten zich verenigen en versterken door samen te werken over de grenzen heen van basis- en secundair onderwijs, buitengewoon onderwijs, ASO, TSO, BSO en internaten. SKOG wil focussen op innovatief en kwaliteitsvol onderwijs dat de handen uitsteekt naar verschillende maatschappelijke partners.

Met alle personeelsleden, leraren, directies en bestuursleden zullen we elke dag werken om deze ambitie waar te maken en er voor te zorgen dat alle leerlingen kwaliteitsvol en hedendaags onderwijs blijven krijgen.

Vriendelijke groet

Kris Bauwens algemeen directeur