Sinterklaas op’t Crombeen

6 december, een dag die voor de kleinsten op onze school héél belangrijk is.
Och ja, voor de grootsten ook (waaronder ook de juffen en de meesters).

Enkele dagen voordat de Sint arriveerde werd er op zijn stoomboot een groot probleem vastgesteld. Stuk, kapot, … aaahh!!

Gelukkig hebben Sinterklaas en zijn beste vriend Zwarte Piet altijd een plan B in hun achterhoofd. Zelfs een plan C was hier mogelijk.

Hij kwam via het dak! Net klaar met zijn ronde om geschenkjes uit te delen, maakte hij zijn jaarlijkse stop op onze school.

Juf San zorgde voor enkele moeilijke vragen voor Sint & Piet en ook de kleuterjuffen en juffen van het 1ste leerjaar moesten een moeilijke opdracht tot een goed einde brengen.
Maar het was koud en het regende dus zorgden Bieba & Loeba voor een opwarming voor groot en klein.

Na dit onthaal op onze speelplaats werd de Sint verwacht in de kleinste kleuterklassen (groep 1 tot 4).
Vervolgens bracht hij een bezoek aan het 4e leerjaar, 5e en 6e en om 14 uur barstte een gigantisch feest los in de turnzaal met groep 5,6 en 7, het 1ste, 2e en 3e leerjaar.

Kortom, een heus feest! Voor groot en klein! Foto’s binnenkort op onze website!

BEDANKT aan iedereen die voor een fijn feest gezorgd heeft voor de kinderen van onze school.
Het Crombeenteam!

Afbeeldingsresultaat voor sinterklaas en zwarte piet