WK Voetbal op Crombeen

We organiseren dit jaar het WK voetbal op school. Ouders, leerkrachten en kinderen supporteren samen met de Rode Duivels op het grote scherm in de turnzaal.

De volgende wedstrijden liggen al vast:

• maandag 18 juni vanaf 16:10: België-Panama
  • zaterdag 23 juni vanaf 13:20: België-Tunesië
  • donderdag 28 juni vanaf 19:25: Engeland-België

Als de Rode Duivels het goed doen, en als er voldoende interesse, is dan zenden we meer wedstrijden uit. Eventueel ook de halve finales en finales.

We voorzien drank en eten, en je kan meedoen aan de pronostiek.

Toegang is gratis, maar inschrijven is noodzakelijk.

Je kan je registreren door hier te klikken.

Pronostiek

Iedereen die komt kijken en de pronostiek aan de kassa invult maakt kans om één van de prijzen te winnen door de uitslag te voorspellen, of gewoon via de tombola.

Op de laatste wedstrijd verloten we ook een BBQ set onder alle aanwezige deelnemers van alle wedstrijden. Dus vergeet je pronostiek niet af te geven vóór iedere wedstrijd !

Contact

Hebt u een vraag, of wil u helpen bij de organisatie, mail gerust naar wkvoetbal@basisschoolcrombeen.be