WK Voetbal op Crombeen

We organiseren dit jaar voor het eerst het WK voetbal op school. Ouders, leerkrachten en kinderen supporteren samen met de Rode Duivels op het grote scherm in de turnzaal.

De volgende wedstrijden liggen al vast:

• Groepswedstrijd 1: maandag 18 juni vanaf 16u10: België-Panama 3-0 WIN!
  • Groepswedstrijd 2: zaterdag 23 juni vanaf 13u20: België-Tunesië 5-2 WIN!
  • Groepswedstrijd 3: donderdag 28 juni vanaf 19u25: Engeland-België 0-1 WIN!

Ook in de schoolvakantie blijven we de Rode Duivels volgen. De exacte wedstrijddagen liggen nog niet vast, maar als we het goed blijven doen dan volgen er nog 4 wedstrijddagen:

• 8ste finale: maandag 2 juli vanaf 19u25: België-Japan 3-2 WIN!
  • Kwartfinale: vrijdag 6 juli vanaf 19u25: Brazilië-België 1-2 WIN!
  • Halve finale: dinsdag 10 juli vanaf 19u25: Frankrijk-België 1-0 VERLIES 🙁

We voorzien drank en eten, en je kan meedoen aan de pronostiek.

Toegang is gratis, maar inschrijven is noodzakelijk.

Je kan je registreren door hier te klikken.

Pronostiek

Iedereen die komt kijken en de pronostiek aan de kassa invult maakt kans om één van de prijzen te winnen door de uitslag te voorspellen, of gewoon via de tombola.

Op de laatste wedstrijd verloten we ook een BBQ set onder alle aanwezige deelnemers van alle wedstrijden. Dus vergeet je pronostiek niet in te vullen aan de kassa vóór iedere wedstrijd !

Contact

Hebt u een vraag, of wil u helpen bij de organisatie, mail gerust naar wkvoetbal@basisschoolcrombeen.be