Crombeenbrieven2021-02-23T08:33:49+00:00

Crombeen brieven

Crombeenbrief September, 09-09-20212021-09-14T19:40:06+00:00

Brood(doos)nodig

Als hartelijke school willen we zorgen voor een gezonde maaltijd voor elke leerling.

Een gezonde maaltijd is cruciaal om je dag door te komen.
Dat is zo voor iedereen, en zeker voor kinderen!
Want samen leren, spelen en je concentreren, lukt moeizaam met een lege maag.
Toch is een goed gevulde brooddoos niet voor iedereen vanzelfsprekend.
Ook in onze school zijn er (te veel!) leerlingen die met een hongerige maag in de klas zitten.
Meer dan je zou vermoeden…

Als hartelijke school willen we zorgen voor een gezonde maaltijd voor élke leerling. Want leren valt zwaar op een lege maag.
Doe jij ook mee ?
Ben je dit project genegen en wil je een bijdrage leveren?
In de boekentas van je kind vind je de flyer en een invulstrookje. Zie ook PDF hieronder.

DANK JE WEL !

Crombeenbrief September, 03-09-20212021-09-14T19:35:47+00:00

Vertrek op tijd naar school!
De school begint om 8u30. DANK om op tijd te komen!

Geen snoep op school, ook niet voor verjaardagen!
Ook dit schooljaar is er weer elke maandag ‘healthy Monday’: de kinderen eten tijdens de pauze in voor- en namiddag enkel fruit of groenten. Op andere dagen blijft alles ongewijzigd: voormiddag fruit, in de namiddag mag een koek (zonder chocolade).

Studie en afhaalmomenten
Als gevolg van de Corona-maatregelen zijn wij genoodzaakt om met vaste afhaalmomenten te werken:

• Tussen 15u40 tot 16u15
  • Vanaf 17u doorlopend
  • Tussen 16u15 en 17u is afhalen niet mogelijk.

Lukken deze momenten niet voor jou: gelieve in de agenda het tijdstip te noteren waarop je je zoon of dochter ophaalt. Je kind wacht dan op jou op de speelplaats. Ook voor kinderen die vanuit de studie alléén naar huis gaan, een nota in de agenda.

Veiligheidsmaatregelen corona
Voor volwassenen zijn volgende maatregelen nog steeds geldig bij brengen en afhalen van kinderen:

• Het dragen van een mondkapje
  • Het bewaren van 1,5m afstand aan de schoolpoort
  • Om brengen vlot te laten verlopen: aan de bruine poort graag kort afscheid nemen zodat andere kinderen snel binnen kunnen.
  • Om afhalen vlot te laten verlopen: aanmelden aan bruine poort en snel doorsvchuiven:
    • kleuter naar groene poort
    • lager naar bruine poort aan kruispunt

Info-moment kinderen lagere school
Datum: dinsdag 07/09/2021
Tijdstip: om 17u of om 19u30
Via de juf of meester zal je kunnen doorgeven wanneer je aansluit. Verdere info krijg je van de klasleerkracht.

Oproep voor de veiligheid !!!!
Voel jij je geroepen?
Ouder, plusouder, grootouder, familie om gemachtigd opzichter te zijn aan onze school ?
Wanneer: ’s morgens van 8u15 tot 8u35 en ’s avonds van 15u35 tot 16u
Waar: zebrapad aan de schoolpoort
Doel: iedereen veilig helpen oversteken
JA, tof en dank je wel !
Graag een seintje via directie@basisschoolcrombeen.be OF spreek juf/meester aan de poort aan.

Ga naar de bovenkant