Beste wensen voor een GELUKKIG EN GEZOND 2022!

We zijn blij dat we maandag 10 januari terug mogen starten.

Dat Corona nog niet verdwenen is, weten we allemaal. Daarom is het héél belangrijk dat we er SAMEN verder voor zorgen dat we allemaal gezond blijven.

Maatregelen:

• Mondmasker vanaf 1ste leerjaar
  • We zorgen voor voldoende ventilatie. Geef daarom je kind een extra trui mee.
  • Quarantaine: pas wanneer er in een klas 4 kinderen of 25% van de kinderen besmet zijn, gaat de volledige klas in quarantaine voor 5 dagen.

Wij zijn helemaal klaar voor het tweede trimester.

We duimen dat we tot de krokusvakantie samen de lessen kunnen volgen!

Zelftest

Dank je wel om je kind thuis te houden en een zelftest af te nemen wanneer het ziektesymptomen vertoont.

De ministers roepen ouders op om hun kind, ook als het geen ziektesymptomen vertoont, wekelijks te testen met een zelftest en dit tot aan de krokusvakantie. Voor specifieke doelgroepen geldt de verlaagde kostprijs van 1 euro per zelftest bij de apotheek.

Wist je dat je ons vanaf nu ook kan volgen via Instagram