Menu: Maandag 20 maart tot Vrijdag 24 maart
Maandag
Bloemkoolsoep (G)
Kippenlapje / appelmoes / bruine saus (G+L)
Natuuraardappelen
Dinsdag
Tomatensoep (G)
Ovenschotel (G+L)
Gehakt / bloemkool / aardappelpuree
Donderdag
Cressonsoep (G)
kebab(G)
Slaatje / aardappelblokjes
Vrijdag
Courgettesoep (G)
Kalkoenballetjes ‘Thai curry’ (G)
Rijst
Allergenen info:
(G) = bevat gluten
(L)= bevat melk, lactose
Alle maaltijden zijn bereid met Halal vlees, certificaat beschikbaar op het secretariaat.
Vegetarische maaltijden beschikbaar op aanvraag (op secretariaat).
Alle maaltijden worden bereid met Halal vlees, certificaat verkrijgbaar bij het secretariaat
Vegetarische maaltijden op aanvraag verkrijgbaar (bij secretariaat)