Menu: Maandag 20 maart tot Vrijdag 24 maart

Maandag

Bloemkoolsoep (G)

Kippenlapje / appelmoes / bruine saus (G+L)

Natuuraardappelen

Dinsdag

Tomatensoep (G)

Ovenschotel (G+L)

Gehakt / bloemkool / aardappelpuree

Donderdag

Cressonsoep (G)

kebab(G)

Slaatje / aardappelblokjes

Vrijdag

Courgettesoep (G)

Kalkoenballetjes ‘Thai curry’ (G)

Rijst


Allergenen info:

(G) = bevat gluten

(L)= bevat melk, lactose

Alle maaltijden zijn bereid met Halal vlees, certificaat beschikbaar op het secretariaat.

Vegetarische maaltijden beschikbaar op aanvraag (op secretariaat).


Alle maaltijden worden bereid met Halal vlees, certificaat verkrijgbaar bij het secretariaat

Vegetarische maaltijden op aanvraag verkrijgbaar (bij secretariaat)

Contacteer ons