Realisaties

Een aantal van de activiteiten die de Ouderraad organiseert hebben een lucratief luik. Met de opbrengst steunt de Ouderraad de school financieel in onder andere de aankoop van spel- en educatief materiaal.

Elke schooljaar wordt een heel jaar naar een bepaald doel toegewerkt. Hebt u een interessant idee dat alle leerlingen ten goede komt? Laat het ons weten !

Schooljaar 2017 – 2018

Met de opbrengst van de activiteiten investeerde de Ouderraad verder in de speelplaatsreorganisatie. Het niveau-verschil van de speelplaats werd aangepakt, er werden nieuwe zones aangelegd oa. met schors en de eerste boomstammen constructie in de vorm van een tipi werd gemonteerd.

Ook werd er op de speelplaats een tuimelbar en spiegelwand geïnstalleerd.

Schooljaar 2016 – 2017

Met de opbrengst van de activiteiten investeerde de Ouderraad in 1 kleuter en 3 grote picknick-tafels voor op de speelplaats.

Bovendien spaarde de Ouderraad voor de noodzakelijke werken voor de komende speelplaatsreorganisatie en werd er op de speelplaats van het lager reeds een handenstandwand en een podium geïnstalleerd. Op de kleuterspeelplaats werd een plantenvak aangelegd.

Schooljaar 2015 – 2016

Met de opbrengst van de activiteiten investeerde de Ouderraad in een twintigtal ronde partytafels en biertafels.

Ook investeerde de Ouderraad in een bijkomende koelkast en gordijnen voor in de kleuterrefter/kleuteropvang voor een betere akoestiek.

Schooljaar 2014 – 2015

Met de opbrengst van de activiteiten investeerde de Ouderraad in koelkasten voor de brooddozen van de leerlingen.

Samen met de school investeerde de Ouderraad mee in een grote feesttent.

Schooljaar 2013 – 2014

Met de opbrengst van de activiteiten investeerde de Ouderraad onder andere in vier nieuwe Zweedse banken voor in de turnzaal. De banken worden gebruikt door alle leerlingen van de school.

Er werden ook partytenten aangekocht.

Ook investeerde de Ouderraad in twaalf kleuterfietsjes. De Ouderraad koos voor robuuste, kwalitatief goede fietsjes die tegen een stootje kunnen. De kleuters maken er soms gebruik van in een speeltijd. Van zodra het weer het een beetje toelaat worden de fietsjes gebruikt door de kinderen in de naschoolse opvang. De Ouderraad investeerde meteen ook in evenveel fietshelmen. Op die manier kiezen we niet alleen voor veiligheid maar willen we de kinderen ook reeds van jongsaf aan sensibiliseren in het gebruik van een helm bij fietsen.

Schooljaar 2012 – 2013

Met de opbrengst van de activiteiten investeerde de Ouderraad onder andere in duurzaam spelmateriaal voor de spelovan. De Ouderraad besteedde dit werk uit aan juf Trui van het 5de leerjaar die zich met hart en ziel op de zaak toelegde.

Op 18 september 2013 werd het nieuwe spelmateriaal door de leerlingen van het 5de leerjaar voorgesteld aan alle leerlingen van de school. Juf Trui voerde het woord.

Ook investeerde de Ouderraad in twee stevige voetbalgoals voor de speelplaats van de lagere school kinderen.

Schooljaar 2011 – 2012

Met de opbrengst van de activiteiten investeerde de Ouderraad, samen met de schooldirectie, in de aankoop van een duurzaam en veilig kleuterspeeltuig. Dit werd officieel ingehuldigd op 11 maart 2013.

Schooljaar 2008 – 2009

Met de opbrengst van de activiteiten installeerde de Ouderraad, samen met de schooldirectie, een heuse klimmuur onder de galerij.

Contacteer ons